omslag 20foto 20asn 20website

Schadeherstel

Voor onze schadehersteldienst voor personenauto’s en bedrijfswagens (tot 3.500 kg) hebben we de volgende faciliteiten in huis:
demontage

Demontage

Indien onderdelen van het voertuig dermate beschadigd zijn dat zij vervangen moeten worden, zullen deze onderdelen bij binnenkomst gedemonteerd worden. Ook onderdelen welke hinderlijk zijn voor het schadeherstel en voor de kwaliteit van het spuiten worden gedemonteerd.

8z6a9358 web

Plaatbewerking

Op de afdeling plaatbewerking worden beschadigde onderdelen uitgedeukt. Bij grotere schade aan uw auto wordt de carrosserie recht getrokken op onze richtbank.

voorbewerking 202

Voorbewerking

Onder voorbewerking verstaan we alle werkzaamheden die gedaan worden ter voorbereiding op het spuiten. Denk hierbij aan schuren, plamuren, grondlaag aanbrengen en afplakken van niet te spuiten onderdelen.

spuiterij

Spuiten

In onze autospuiterij worden de beschadigde delen voorzien van een nieuwe laklaag. Tussen de spuitcabines in bevindt zich onze verfmengerij, hier kan van elk automerk de juiste kleur gemaakt worden. Zo komt de kleur van het gespoten onderdeel weer geheel overeen met de rest van het voertuig.

asn icons 2018 cmyk veilig snel gerepareerd 2

Veilig en snel

asn icons 2018 cmyk vervangend vervoer 1

Gratis leenauto

asn icons 2018 cmyk klanttevredenheid 2

Tevredenheid

asn icons 2018 cmyk garantiebewijs 2

Wij regelen alles